Ресторант | Стара Загора | Сребърно езеро

Ресторант Сребърно езеро Стара Загора разполага със 100 места на закрито, от които се разкрива прекрасна гледка благодарение на изцяло остъклената зала. През летните месеци посетителите могат да се възползват от терасите и градините, които предлагат общо 180 места, и да прекарат вечерите си на открито, наслаждавайки се на вкусна и качествена храна.

Меню

Менюто е разнообразно и включва сезонни предложения през цялата година. Менюто е внимателно подбрано и предлага по нещо за всеки – от класически рецепти до съвременна кухня. През топлите месеци, в допълнение към традиционните ястия, ресторантът работи с барбекю на дърва, като предлага на клиентите възможност да опитат различни месни и рибни специалитети. Качеството е основен приоритет, изразен чрез използването на пресни съставки и продукти от собственото производство на ресторанта. В менюто с напитките можете да откриете голямо разнообразие от алхохолни и безалкохолни напитки, а винената листа на ресторанта е внимателно подбрана и представя най-добрите местни и международни вина.

Атмосферата в ресторанта и външните градини

В заведението около Стара Загора гостите могат да се насладят на фантастична атмосфера и вкусна храна със семейство и приятели, а персоналът се стреми да осигури максимален комфорт и релакс в невероятната обстановка в подножието на Сърнена Средна гора. Бързото обслужване, компетентността и спазването на високи стандарти винаги са приоритет.

Независимо дали търсите романтична вечеря за двама, семейно тържество или корпоративно събитие, ресторант Сребърно езеро Стара Загора е идеалното място. Зашеметяващата обстановка и страхотната гледка към язовир Кумруджа ще спре дъха ви и ще остави незабравими спомени.

Защо да изберете ресторант Сребърно езеро Стара Загора

 

Откъснете се от шума и суетата на ежедневието и си подарете моменти на релакс и вкусна храна в ресторант Сребърно езеро Стара Загора. Независимо дали сте в настроение за небрежен обяд или изискана вечер, менюто на ресторанта и безупречното обслужване няма да ви разочароват. Така че защо да чакате? Резервирайте маса сега и открийте защо ресторант Сребърно езеро е едно от най-популярните места за хранене в региона.

📞 +359894343435

📍Адрес: Ресторант Сребърно езеро, с. Колена, Стара Загора