Хотел Стара Загора Сребърно езеро

Намиращ се на 13км от Стара Загора, хотел Сребърно езеро е идеалното място за почивка от шумния град и релакс. Хотелът предлага на своите гости уют и комфорт сред природата на Сърнена Средна гора. Разположен непосредствено до язовир Кумруджа (с. Колена), хотелът пленява с незаменима гледка, спокойствие и тишина.

Стаите за настаняване са 14 на брой – спални или с по две отделни легла, а също така и на най-високия етаж – апартамент за двама с хидромасажна вана. Всички помещения са с модерно оборудване и тераси, от които гледката е спираща дъха. Хотелът е предпочитано място за почивка през горещите дни, тъй като вечерите са прохладни дори през лятото. Ако ни посетите през студените месеци, ще се почувствате като в планината, пленени от зимната приказка наоколо.

Хотелът разполага с лоби бар, в който се сервира закуската. Имате възможност да се насладите на неустоими вкусни предложения, както и на сутрешно ароматни кафе и чай. Слънчевите сутрини и хубавото време дават възможност за закуска на външни масички с цел максимално комфортно и приятно изживяване.

Цена на нощувка:

Двойна стая със закуска – 60лв.

 Апартамент за двама със закуска– 78лв.